Sinds 2000 de betrouwbare leverancier voor al uw printer toners en cartridges
 
Vragen? Ga naar klantenservice
of bel 026-3193981 (ma t/m vrij van 09:00 - 18.00)

PRIVACY




Dit is de website van A1 Interflow BV h.o.d.n. Tonershop.nl, ons bedrijfsadres is E-Commerce Centrum A12- Unit 18, Einsteinstraat 22H, 3902 HN Veenendaal.

 

Het inschrijvingsnummer bij de kamer van koophandel is 32076379. Ons btw-nummer is NL808296061B01.

 

Privacy
 
Tonershop hecht grote waarde aan de beveiliging van persoonsgegevens. Daarom houden wij ons strikt aan alle wettelijke regelgeving die van toepassing is op uw persoonsgegevens. U kunt op verzoek inzage krijgen in uw persoonsgegevens en deze door ons laten wijzigen of verwijderen. Het is ook mogelijk om op uw verzoek een gegevensexport  aan te leveren die wij met uw toestemming gebruiken.
 
Wij kunnen tussentijds wijzigingen aanbrengen in ons privacy beleid. Wij raden u daarom aan om ons privacy beleid regelmatig na te lezen, zodat u van de wijzigingen op de hoogte bent.
 
Bij vragen of klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens helpen wij u graag. U kunt contact opnemen met onze telefonische klantenservice. Wij zijn elke werkdag bereikbaar van 09:00 uur tot en met 18:00 uur. Wanneer u ons een e-mail stuurt dan krijgt u binnen 1 werkdag reactie.
Tegen deze verwerking van persoonsgegevens heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.
 
Bij Tonershop doen we ons best om al uw bestellingen zo snel mogelijk te kunnen leveren en de vragen die u heeft zo goed mogelijk te beantwoorden. Hiervoor zijn bepaalde gegevens noodzakelijk.

Gegevens die Tonershop verzamelt.
- Algemene gegevens: Wij vragen u tijdens het bestelproces onder andere om de volgende gegevens in te vullen, uw naam, adres, postcode en woonplaats. Deze gegevens worden gebruikt om uw bestelling te kunnen verwerken.
- Uw e-mailadres: Wij vragen u ook om uw e-mailadres in te vullen. Uw e-mailadres wordt gebruikt om u op de hoogte te houden van de status van uw bestelling. Heeft u zich aangemeld voor onze nieuwsbrief en is deze aanmelding bevestigd, dan ontvangt u deze ook op het door u ingevulde e-mailadres. Wilt u deze e-mails niet meer ontvangen, dan kunt u zich hiervoor gemakkelijk uitschrijven.
- Uw telefoonnummer: Uw telefoonnummer wordt uitsluitend gebruikt als er vragen zijn met betrekking tot uw bestelling. Wanneer u mee doet met een actie dan vragen wij ook om uw telefoonnummer. Deze wordt dan alleen gebruikt om de prijswinnaar(s) bekend te maken.
- Betaalgegevens: De betaling van uw bestelling gebeurt in een extra beveiligde betaalomgeving. Wanneer u de betaling heeft voldaan dan worden uw gegevens in onze administratie en bij de bank en betaalservice verwerkt en opgeslagen. Dit is nodig om de betaling aan uw bestelling te kunnen koppelen.
- Verkeersgegevens: Wanneer u een bezoek brengt aan onze website dan worden er bij elk bezoek verkeersgegevens opgeslagen. Dit gaat dan bijvoorbeeld om gegevens zoals, welke artikelen er worden besteld en uw klikgedrag op onze website. Deze gegevens zijn niet persoonsgebonden maar worden opgeslagen om onze website gebruiksvriendelijker te maken.
- Uw IP-adres: Om fraude te voorkomen wordt uw IP-adres na het plaatsen van een bestelling opgeslagen.
- Fraude: Uiteraard willen wij fraude voorkomen. Hierom onderzoeken wij ook klantgegevens. Indien dit nodig is dan mogen wij uw klantgegevens doorgeven aan de overheid.
- Klantenservice: U kunt onze klantenservice bereiken via telefoon, e-mail, chat en facebook. Na elk klantcontact maken wij een notitie in ons systeem. Hierin vermelden wij wat er besproken is. Dit voorkomt misverstanden en hierdoor hoeft u uw verhaal niet steeds opnieuw te doen.
Bewaartermijn: Zolang als nodig om uw bestellingen af te handelen worden uw gegevens door ons bewaard. Indien u geen account meer bij ons heeft worden uw gegevens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is deze gegevens langer te bewaren (waaronder de fiscale bewaarplicht van 7 jaar).

Waarvoor gebruikt Tonershop de persoonsgegevens.
- Uw persoonsgegevens worden gebruikt voor het verwerken van uw bestelling.
- Om uw bestelling op het juiste adres te bezorgen. Indien dit nodig is dan kunnen wij, voor het juist afleveren van uw bestelling, uw gegevens doorgeven aan andere partijen, zoals bijvoorbeeld de bezorgdienst.
- Als u zich heeft aangemeld voor bepaalde acties dan gebruiken wij uw gegevens om u hiervan op de hoogte te brengen.
 
Verkeersgegevens
- De verkeersgegevens worden gebruikt om de gebruiksvriendelijkheid van de website te verbeteren.
 
Beveiliging persoonsgegevens
Om uw privacy te beschermen zijn onze computersystemen en internetapplicaties goed beveiligd. Dit om te voorkomen dat onbevoegde van binnen en buiten de organisatie toegang hebben tot uw persoonsgegevens. De betaalgegevens en andere bijzondere informatie wordt apart verwerkt in een extra beveiligd internetsysteem. Wij zijn voortdurend bezig om de veiligheidsmaatregelen te verbeten om onrechtmatig gebruik en/of verlies van persoonsgegevens te voorkomen.
 
Beveiligde internetverbinding
Tonershop maakt gebruik van een beveiligde verbinding. Dit betekent dat op het moment dat u de bestelling plaatst de gegevens die u invult versleuteld worden verzonden. U kunt de beveiligde verbinding herkennen aan het slotje in het begin van de adresbalk. Op deze manier is diefstal of fraude van/met uw gegevens uitgesloten. In alle recente versies van o.a. Safari, Chrome, Internet Explorer en Fire Fox wordt het slotje aan het begin van de adresbalk getoond.
 
Cookies
Uw voorkeuren worden onthouden en Tonershop.nl gebruikt cookies die het navigeren door de website makkelijker maken. U kunt zelf beslissen of u cookies wilt accepteren of weigeren of dat u wilt dat uw browser u op de hoogte stelt wanneer er een cookie wordt geplaatst.
Hiervoor dient u de instellingen in de browser aan te passen. Aangezien iedere browser anders is, verwijst Tonershop u naar de "Help'' functie van uw browser voor het instellen van uw persoonlijke cookie-voorkeuren.

Tevens kunt u zich op https://policies.google.com/technologies/ads?hl=nl afmelden voor het plaatsen van cookies door Google en haar groepsmaatschappijen en op http://www.youronlinechoices.eu/nl kunt u zich afmelden voor het plaatsen van cookies door andere advertentienetwerken die in opdracht van websites en webshops advertenties presenteren.

Belangrijk!
Als u de cookies uitzet in uw eigen browser, dan kunt u niet altijd van alle mogelijkheden van een website gebruik maken. Het kan daardoor gebeuren dat de beleving of functionaliteit van een site tegenvalt.

Het uitschakelen van cookies heeft alleen gevolgen voor de betreffende computer én browser waarop u deze uitvoert. Indien u gebruik maakt van meerdere computers en/of browsers dient u de instelling zo vaak als nodig is te herhalen. Raadpleeg indien nodig de ‘’Help’’ functie van uw browser.

Commerciële doeleinden
Tonershop heeft geen partnerschappen of relaties met derden. Uw gegevens worden dan ook nooit verhuurt of verkocht aan organisaties voor commerciële doeleinden. Alleen aan derden die betrokken zijn bij de verwerking van uw bestelling en het verbeteren van onze diensten en onze internetadvertenties worden gegevens ter beschikking gesteld. Alle door ons ingeschakelde derden en alle Tonershop medewerkers zijn verplicht de vertrouwelijkheid van alle gegevens te waarborgen.
 
Advertentie op Tonershop
U kunt advertenties van derden tegenkomen op de site van Tonershop. Wij zijn hiervoor niet verantwoordelijk en hebben geen invloed op het privacy beleid van eventuele derden of hun websites.
 
Contact
Als u wenst te reageren op ons privacy beleid, dan kunt u contact met ons opnemen:
 
- Per telefoon: 026-3193981
- Per e-mail: info@a1-interflow.nl
- Per brief: Einsteinstraat 22H, 3902HN Veenendaal

Version: 151018112450.74